Bad

Nyt badeværelse lavet efter dine ønsker og behov

Badeværelset danner rammen om dagligdagen – det er her, du gør dig klar om morgenen, og her, du lukker dagen ned, inden du går til ro. Badeværelset skal kunne rumme travle morgener, hvor hele familien skal af sted, og afslappende stunder, hvor du kan koble af. Det stiller høje krav til dit badeværelses design og indretning.

Nyt badeværelse: Hos kreum er dine muligheder endeløse

Drømmer du om et stilrent badeværelse i nordisk design? Eller er du mere til et farverigt badeværelse med smukke vaske og inventar, der skiller sig ud? Det kan også være, at du længtes efter et eksklusivt bademiljø, der giver dig en luksuriøs spaoplevelse i hverdagen?

Hos kreum plejer vi at sige “hvis du kan drømme det, kan vi lave det”. Uanset hvad dine drømme er, hjælper dig med at føre dem ud i livet.

 

Vi er med fra start til slut

Når du køber et nyt badeværelse fra os, kan du forvente, at vi følger projektet helt til dørs. Vi leverer og montere dit nye badeværelse i Aarhus og resten af landet, og vi går først, når det hele er i skønneste orden. Til de fleste opgaver kan vi også være behjælpelig med andre håndværksmæssig opgaver, såfremt det ønskes.

Hvad koster et badmiljø fra kreum?

Når du skal have nyt badeværelse, er prisen i høj grad afhængig af de valg, du tager. Alt lige fra vaske og bordplade til amarturer og skabslåger har indflydelse på badeværelsets endelige pris.

Hos kreum laver og forhandler vi badeværelser i mange forskellige prisklasser. Hvis du arbejder med et bestemt budget, hjælper vi dig med at finde de bedste løsninger inden for de økonomiske rammer, du har.

Du er altid velkommen til at booke et møde med os, så vi kan tage en snak om de ønsker, du har til dit nye badeværelse. Baseret på mødet sender vi dig et uforpligtende tilbud og en visualisering af dit nye badeværelse.

Lad dig inspirere til dit nye badeværelse

Mangler du inspiration til dit nye badeværelse? Nedenfor kan du lade dig inspirere af nogle af de badmiljøer, vi har lavet. Hos Kreum slår vi standardvarer op i fremmedordbogen. For vi skaber dit nyt badeværelse helt fra bunden og kunne aldrig drømme om at gå på kompromis med dine ønsker. Vær gerne kræsen og find præcis den løsning, der passer til dig og din familie

Du er også velkommen til at booke et møde med én af vores konsulenter eller besøge os i vores showroom i Aarhus, så du både kan se og mærke kvaliteten på de badeværelser, vi kan lave.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til os – eller skal vi samarbejde om at lave dit nye badeværelse? Du kan kontakte os på telefon 87 51 51 51 eller mail info@kreum.dk.