Køkken

Hjerterummet i livet

Køkkenet er hjemmets samlingssted. Det er her, man møder hinanden inden skole og arbejde kalder. Det er her, man vender dagens op- og nedture, imens aftensmaden gøres klar. Det danner ramme for fest og for hverdag, for lektielavning og romantik – og det er i ens eget køkken, at maden smager allerbedst. Det er meget at forlange af et enkelt rum, men hos kreum har vi høje ambitioner på dine og dit køkkens vegne.

Vi tager dine køkkendrømme alvorligt, og vi hjælper dig med at gøre dem til virkelighed – uanset om du drømmer om et unikt snedkerkøkken eller et budgetvenligt køkken, hvor der ikke er gået på kompromis med æstetisk og funktionalitet.

Billede af et nyt køkken

Et individuelt tilpasset køkken, der opfylder dine ønsker og behov

Hos kreum plejer vi at sige: ”Kan du drømme det, kan vi lave det”. Med os som samarbejdspartner har du derfor mulighed for at designe dit køkken helt ned til mindste detalje.

Vi tager ansvar for dit køkken

Det ansvar gælder fra det øjeblik, du kontakter os, til køkkenet står færdigmonteret i dit hjem. Vores køkkenkonsulenter, håndværkere og montører er med dig gennem hele processen, og du er altid velkommen til at ringe til os, uanset om du har spørgsmål, ris eller ros.

Vi er ansvarlige for at:

  • nedtage dit gamle køkken og gøre rummet klar til dit nye køkken,
  • levere dit nye køkken uanset hvor i landet du bor,
  • monterer dit nye køkken – og vi går først, når både greb, armaturer, højskabe og hvidevarer står snorlige,
  • og finde reservedele, hvis noget i dit køkken går i stykker, efter du har taget det i brug.

Er dine hænder godt skruet på, har du selvfølgelig mulighed for selv at nedtage dit gamle køkken og sætte dit nye køkken op.

Få et nyt køkken til en fair pris

Alle fortjener et godt køkken, og når du køber et nyt køkken hos os, tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker til størrelse, design og materialer. Vi forsøger altid at lave den bedste løsning til dig – derfor afspejler prisen på dit nye køkken også dine valg.

Du er velkommen til at booke et møde med os, så vi kan tage en snak om dine ønsker. Baseret på mødet sender vi dig et uforpligtende tilbud og prisen på dit nye køkken.

 

Nyt køkken

Find inspiration til dit nye køkken

Kom forbi vores showroom i Aarhus, hvor du kan gå rundt blandt vores udstillingskøkkener og finde inspiration. I showroomet kan du se et bredt udvalg af forskellige køkkentyper, -former, -materialer, hvidevarer og farver. I showroomet kan du også få en snak med vores køkkenkonsulenter, som kan fortælle dig om alle de muligheder, vi tilbyder.

Vores køkkener bliver individuelt tilpasset hver eneste gang. Se nogle smagsprøver på køkkenmodeller her på siderne. Kontakt os allerede i dag. Så fortæller vi meget mere om de mange muligheder.

Du kan også hente inspiration i vores katalog. Se kataloget her.