Snedkerkøkken

Snedkerkøkkenet – når kun det bedste er godt nok

Drømmer du om et eksklusivt køkken, der er specialdesignet til dit hjem? Hvor der er kælet for detaljerne, og det gode håndværk kan ses og mærkes? Med et snedkerkøkken fra kreum får du præcis det – og mere til.

Et snedkerkøkken fra kreum er en investering – i hjemmet, i hverdagen og i livet. Vi brænder for at skabe dét køkken, der giver dig livskvalitet og gør din hverdag lettere.

Hjemmets hjerterum

Køkkenet er hjemmets hjerterum, og det danner rammen om familiens daglige liv. Derfor er det er vigtigt, at det lever op til dine og din families ønsker og behov.

Med et snedkerkøkken fra kreum har du mulighed for at designe dit nye køkken helt fra bunden. Du bestemmer blandt mange forskellige materiale hvordan det skal se ud, hvordan det skal se ud, hvilke funktioner det skal have, og hvor stort det skal være. Vi er med dig hele vejen som din sparringspartner og rådgiver, så du kan føle dig sikker i de valg, du træffer.

   

 

Vejen til dit drømmekøkken

Første skridt på vejen mod dit nye snedkerkøkken er at komme forbi vores showroom i Aarhus til en snak om dine drømme og muligheder. Hvis du ønsker det, kan du gå fra det første møde med god idé om, hvordan dit nye snedkerkøkken kommer til at se ud. Kort tid efter vil du modtage nogle flotte visualiseringer af dit nye snedkerkøkken. Ofte vil det dog tage flere møder at spore os ind på dit snedkerkøkkens endelige udtryk og design.

Undervejs i processen er der mulighed for, at vi sammen kan besøge vores forskellige underleverandører. Det giver dig mulighed for at se og mærke køkkenets forskellige dele – og samtidig får du adgang til at se leverandørernes fulde sortiment.

 

   

 

Vi tager ansvar fra start til slut

Vi tager ansvar for dine drømme og dit køkken fra det øjeblik, du træder ind i vores showroom, til køkkenet står færdigmonteret og er klar til brug. Efter monteringen er vi kun en mail eller et opkald væk, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du fx skal bruge en reservedel.

Hvis du ønsker det, kan vi også hjælpe med at nedtage dit gamle køkken, så processen med dit nye snedkerkøkken kører så gnidningsfrit som muligt.

   

Prisen på et snedkerkøkken

Hos kreum har vi ingen standardløsninger. Derfor vil prisen på dit nye snedkerkøkken i høj grad afhænge de ønsker, du har, og de valg, du tager. Valg af træsort, låger, bordplade, hvidevarer og amarturer er blandt nogle af de elementer, der har stor betydning for, hvad dit snedkerkøkkens pris bliver.

Skal vi bygge drømmekøkkenet sammen?

Er du klar til at tage første skidt på vejen til dit drømmekøkken, og vil du have os med på rejsen?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 87 51 51 51, mail info@kreum.dk eller via vores kontaktformular. Du kan også booke et uforpligtende møde med os.

Vi glæder og til at samarbejde med dig og levere dit nye, eksklusive køkken.