Stillingsopslag

Kan du tage ansvar for drømmejobbet?

 

kreum blev etableret i 1962 af snedkermester Børge Jacobsen under navnet BIGA. Virksomheden er fortsat danskejet, og kreum produkterne bliver stadig produceret på fabrikken i Bjerringbro af snedkere og håndværkere. Idégrundlaget er at lave kvalitetskøkkener tilpasset kundernes ønsker og behov. Så kreativitet og kundetilpassede løsninger er en stor del af vores koncept.

 

 

Har du lysten og motivationen til at sælge vores køkkener, så skal vi nok give dig 60 års erfaring. Men lad os starte et sted, hvilket kunne være her hos kreum i Aarhus.

Vi går meget op i dit engagement og din passion for kvalitetskøkkener og at sikre den gode kundeoplevelse. 

Dygtige og erfarne kollegaer står klar til at hjælpe dig til at få en god start her hos kreum.

Arbejdssted:
Vores butik på Bredskiftevej 20 Aarhus N.

Løn efter kvalifikationer.

Ifm. rekruttering gør vi brug af personlighedstest.

Optimalt har du erfaring fra køkkenbranchen og kendskab til tegneprogrammet Winner.

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning hurtigst muligt til fh@kreum.dk, da vi afholder løbende samtaler.

 

 Har du spørgsmål?


Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte
Salgs- og marketingchef, Frank Haunstrup.

Tlf.: +45 29 38 30 90

Email: fh@kreum.dk

 

Vi er kreum

Med navnet kreum følger ansvar. For hos kreum mener vi, at ansvar skal tages alvorligt. Vi tager derfor ansvar for hele processen med at investere i køkken, bad og garderobe – og måske endda det hele på én gang. Hos kreum kan du regne med, at alt er i orden fra første kontakt og til den færdigmonterede indretningsløsning i dit hjem. Alt derimellem er vores ansvar og det påtager vi os gerne.

 

Er det dig? Søg stillingen med det samme

 

 

Ansøgning

Vedlæg dine filer her. OBS. det er vigtigt, at du vælge ALLE filer på én gang!

Enten som .pdf eller .doc.

Persondata

Når du udfylder jobansøgningen med ansøgning, CV mm. godkender du at vi må opbevare din data i max. 6 mdr. Vi vil evt. indhente oplysninger fra de arbejdsgivere du har angivet og sociale medier mm. for at vurdere dine kompetencer til stillingen. Vi gemmer en samlet profil på dig i max. 6 måneder efter deadline for indsendelse af ansøgningen. Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af din persondata, hvorefter vi sletter al info om dig. Du kan altid læse mere om alle dine rettigheder vedr. persondata her: www.datatilsynet.dk