Vi tager ansvar

Hos kreum tager vi ansvar. På dine vegne. Vi mener, at ansvaret ligger hos os. Du har betroet os en opgave, nemlig at nå i mål med en aldeles fremragende løsning inden for køkken, bad eller garderobe. Vi vil gøre alt menneskeligt muligt for at leve op til ansvaret i hele processen. Fra første kontakt, over skarpe indretningsforslag og til den færdigmonterede løsning. Og gerne længere tid endnu. 

For kreum er ansvar ikke blot flotte ord på et website. Det er vores praksis. Vi har skabt vores eget  "ansvarskoncept", hvor du kan forvente fuld gennemsigtighed hele vejen igennem. Vi tager hånd om dig og afklarer dine behov, ønsker og forventninger. Vi giver kvalificerede tilbud, inspirerende  indretningsforslag og realistiske tidsplaner. Vi går hele vejen og slipper dig ikke før du er tilfreds.

Naturligvis står vi også på mål for kreum-brandet, hvis noget skulle gå galt i forløbet. Vi indrømmer gerne en fejl (ingen mennesker er fejlfrie) og påtager os derved det fulde ansvar. Vi giver dig et løfte om ansvarlighed i stort og småt – og vil du komme med kritik, ris eller ros, er vores telefoner altid åbne for dig. Hos os tager vi telefonen og tager action på din henvendelse.

 

For kreum er ansvarlighed:

 

– at alle aftaler holdes til punkt og prikke

– at udvise rettidig omhu i enhver situation

– at kommunikere undervejs i processen, hvis noget ændrer sig

– at stå til rådighed for vores kunder i show room, på telefon og på mail

– at levere realistiske tilbud og gennemarbejdede indretningsforslag

– at erkende fejl, hvis de mod forventning skulle opstå

– at udvise social ansvarlighed og støtte velgørende formål